Internat för barnbibliotekarier 4-5 juni

Äntligen är det dags för ett gemensamt internat för barnbibliotekarier i Jämtland Härjedalen och Västernorrland igen!

Den här gången träffas vi i Östersund 4-5/6 och fokuserar på barns medievardag och MIK-metoder på bibliotek.

Vi utbyter erfarenheter, inspireras och lär tillsammans.
Katarina Gidlund, professor vid Mittuniversitetet berättar mer om projektet Digitaliseringsagenterna, författaren Helena Dahlgren som har skrivit böckerna om Jorvik utifrån onlinespelet Star Stable gästar, och vi får testa fixotek-kit och att filma boktips. Dessutom finns det gott om tid för erfarenhetsutbyte och kollegial delning.

Max 2 deltagare per kommun.
Anmälan till alida.johansson@regionjh.se senast 22/5. Ange i anmälan vad du vill dela med dig av, samt om du har allergier/specialkost.

Dag 2 är också öppen för de som ingår i fokusgruppen för MIK inom Digitalt först i Jämtland Härjedalen.

All info, mer om de medverkande och hela programmet här (pdf)