Internetdagarna 23-24 nov – i år sker allt digitalt

Vad ett år går fort. Nu är det åter dags att anmäla intresse för årets Internetdagarna, som går av stapeln 23-24 november. Vanligtvis vid Waterfront i Stockholm men i år helt digitalt. Precis som vanligt är dagarna indelade i olika ”tema”spår.

Inom projektet Digitalt Först så har vi i region Jämtland Härjedalen fått 8 biljetter att fördela mellan våra kommuner. Då konferensen är digital i år och varken resa eller boende behövs, så har vi på regionala biblioteksverksamheten bestämt att sponsra ytterligare 16 biljetter – vilket betyder att vi totalt kan erbjuda 3 biljetter per kommun. Kravet för att få en gratisbiljett är att man dag 2 deltar i spår ”Du, vi och digitaliseringen – skulle inte allt bli enklare?”

Om man i en kommun har fler medarbetare som vill delta, kan man via oss få en länk till ett rabatterat biljettpris (450 kr/ dag istället för 500 kr/dag).
Maila hanna.eskelin@regionjh.se namn och e-postadress på de från er kommun som vill ta del av gratisbiljetterna. Länken till rabatterade biljettpriset skickas ut i oktober. Om ni är fler än 3 medarbetare som vill delta, skicka in ert intresse som reserv. Det kan vara så att inte alla gratisbiljetter i alla regioner används.

För program och mer information: https://internetdagarna.se/
/Hanna Nordin Eskelin