Konst- och skrivkollo för unga

I år är den regionala biblioteksverksamheten med och arrangerar Konstkollo för unga.

Konstkollot vänder sig till ungdomar som gillar att vara kreativa och tycker om att skapa. I år kommer vi bl. a att jobba med att skriva, teckna, måla, göra illustrationer, skrivövningar, ”artist books”, egna typsnitt, serieteckning och konst utifrån berättelser och ord.

19, 20, 21 juni. kl 12:30-16:00
Ga Tingshuset, Tingssalen, Östersund.
ALLA mellan 13-25 år är välkomna att delta (du räknas som 13 om du fyller 13 år någon gång under 2018).

Allting är GRATIS och inga förkunskaper krävs. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller. Besked om du kommit med ges ca en vecka efter din anmälan, men absolut senast 14 juni.

Sista anmälningsdatum: 11 juni

Anmäl dig här!

Har du frågor så tveka inte att kontakta Lotten Wallenhed, kolloledare: lotten.wallenhed@regionjh.se, tel:070-322 62 14

Affischbild skapad av Minoo Crawford-Currie

Konstkollot arrangeras av Bildkonsten och Regional biblioteksverksamhet.