Månadens läsare november 2018: Camilla Davidsson

Vem är Camilla?
Camilla Davidsson är aktuell som en av författarna som medverkade vid årets Bokens dag. Hon debuterade 2014 med ”Under Vintergatans alla stjärnor”. Den följdes i rask takt av ytterligare tre böcker  i samma serie. Sedan hösten 2012 bor  Camilla i Åre med sin familj. I våras utkom ”Liten tvåa med potential”, om storstadstjejen Sofie som vet vad hon vill i livet. En feelgoodroman som pendlar mellan Stureplan och små stugor i Dalarna.

Vad läser du just nu?
Just nu läser jag Per Hagmans ”Allas älskare, ingens älskling”. Den fungerar lite som research för min nya bok.

Bästa läsning enligt dig?
Långa böcker att sjunka in i. Rosamund Pilcher är fantastisk! Jag gillar också franska författare, de vågar strunta i alla språkregler, vilket är inspirerande.

När besökte du senast ett bibliotek?
Jag sitter just nu på Östersunds bibliotek! (Camilla intervjuades i samband med Bokens dag för bibliotekspersonal den 19 okt.)